Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Μαρτυρικά πεταλούδες!!!

Θα σας αποχαιρετήσω προσωρινά με μία ανάρτηση που αφορά τις πεταλούδες για να μας φέρνουν καλοτυχία μιας και σε λίγες μέρες περιμένουμε το νέο μέλος της οικογένειας να το υποδεχτούμε και να το αγκαλιάσουμε.
Οι πεταλουδίτσες θα ταξιδέψουν για τη βάπτιση μιας μπεμπούλας που θα ονομαστεί Νικολλέτα και της εύχομαι να της φέρουν καλοτυχία και ευτυχία στη ζωή της.

ImageImageImageImage

Image 

Λευκές και ροζ με φιλντισένια σταυρουδάκια.
Και που θα καθίσουν οι πεταλούδες; Μα σε μαξιλαράκια φυσικά στο ίδιο στυλ που μπορούν γίνουν ανάμνηση και να διακοσμήσουν το παιδικό δωμάτιο.

 DSC01256DSC01260DSC01258DSC01262DSC01272DSC01277DSC01281DSC01287DSC01286

12 σχόλια:

  1. Υπέροχες οι πεταλούδες !!!!!Και τα μαξιλαράκια
    πανέμορφα !!Καλώς να δεχθείτε το νέο μέλος της οικογένειάς σας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!!ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα και από μένα και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!
    Ακόμα το περιμένουμε με αγωνία!!!
    Καλώς με βρήκατε και σας βρήκα και γω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mε το καλό να έρθει και να υποδεχτείτε το νέο σας μέλος, καλότυχο,ευτυχισμένο και υγιές όπως και η Νικολέττα..Να τα χαίρεστε και τα δύο..Ομορφες οι πεταλούδες και τα μαξιλαράκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφες οι πεταλουδίτσες. Τυχερή η πιτσιρικούλα. Με το καλό να δεχθείτε το νέο σας μέλος. Κι επειδή πάντα τα δωράκια δίνονται στα μωρά, έχω ένα δωράκι για τη μανούλα. Ένα βραβείο για νέα blogs. Πέρνα από blog μας να το παραλάβεις μόλις μπορέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλειες οι πεταλουδίτσες!!! Χαρά στην υπομονή σου!!! Άψογο το αποτέλεσμα!!! Έχεις κι από μένα βραβειάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας και είμαι πολύ χαρούμενη για τα πρώτα μου βραβειάκια και ευγνώμων, όμως σήμερα μπαίνω στην κλινική και θα τα παραλάβω μετά. Πολλά φιλιά σε όλη τη blogoπαρέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. MΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλώς σας βρήκα και πάλι και ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας. Ήρθε στη ζωή μας και ευχαριστούμε το Θεό για την ευλογία που μας έδωσε να νιώσουμε τέτοια χαρά (για δεύτερη φορά). Εύχομαι να μη στερηθεί τέτοια χαρά κανείς !!!
    Ο χρόνος είναι περιορισμένος και όμως δε θέλω να χάσω την επαφή με το blogaki μου που με τόσο κόπο έφτιαξα. Θα κάνω ότι μπορώ και περνάει από τα χέρια μου.
    Καλό υπόλοιπο καλοκαιράκι γι'αυτούς που μπορούν να το χαρούν. Και καλές βουτιές. Κάντε και καμιά βουτίτσα για μένα βρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή